Stichting Stemvork

Welkom bij Stichting stemvork

 

i met de realisatie van concertzaal “Studio Rangel”, en wie weetMake My Dream Initiative …, geniet u met uw (zaken)relaties binnenkort van een lunch gecombineerd met een uniek soloconcert in onze concertzaal in Venray! Of verzorgt een van Stichting Stemvork met ANBI-status heeft pas een concertzaal genaamd ‘ERA Studio’s’ in Venray https://youtu.be/E9oaU7bDQa0  op het Industrieterrein Smakterheide spectaculair geopend https://youtu.be/Voc3A1JO9JI  , maar is net als vele andere culturele bedrijven hard geraakt door de onverwachte coronacrisis. Livestream concerten uit onze zaal worden goed bekeken, tot 900 online bezoekers per concert. Maar ze brengen helaas geen inkomsten die wij hard nodig hebben om talenten van onze musici/muzikanten te kunnen blijven koesteren. Want een professionele carrière in de muziek is extra lastig geworden.

Om uit de crisis te komen zoeken wij bedrijven, particulieren voor samenwerking en sponsoring met tegenprestaties van onze top-musici/muziekproducenten; huur van onze zaal/luxe gastenverblijf erbij; https://www.facebook.com/New-Guesthouse-Kamerton-in-Venray-NL-184394269269 . Wij willen zo veel mogelijk nieuwe events, bijeenkomsten, jubileums en bedrijf-/familie-uitjes in onze zaal laten organiseren, met of zonder concert; catering/geluidstechnici/artiesten/professionele projectieapparatuur/video en audio-/ droonopnamen en concertzaalinrichting.

Zo kunnen wij talenten blijven helpen met concerten, projecten en met het faciliteren van oefenruimtes, apparatuur en exclusieve masterclasses. Maatwerk in het begeleiden van hun carrière, concerten, en filmmuziekproducties.  Dan hoeven onze goede artiesten en producenten niet te gaan twijfelen en hun brood met iets anders verdienen. Rangel heeft als doel talenten om zich heen te verzamelen en als team verder te werken, want samen sta je veel sterker! Daarom is nu Make My Dream Initiative gestart samen met de deskundigheid uit het bedrijfsleven. Alle hulp is welkom!

Wordt vriend van ERA studio’s door een (jaarlijkse) bijdrage vanaf 50 euro te storten op de rekening van Stichting Stemvork; NL43 RABO 0106 3672 50, onder vermelding van uw naam, e-mailadres en als mededeling ‘donatie ERA’. Deze vorm van schenken is fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Doet u ook mee?

Ja, ik vind het een goed idee! Ik help hier graag aan mee en doneer.

€50,- en krijg een gesigneerde CD van Rangel thuisgestuurd.

€100,- en krijg een gesigneerde CD van Rangel + 1 vrijkaartje voor een concert in ERA studio’s thuisgestuurd.

€250,- en krijg “De concertbeleving”: 2 vrijkaartjes voor een concert in ERA studio’s + 1 gesigneerde CD van Rangel thuisgestuurd.

€400,- Rangel speelt op een Steinway vleugel een persoonlijk stuk aan u toe via Skype + u ontvangt een persoonlijk gesigneerde CD van Rangel. 

€800,- Uw naam + bedrijfslogo komt 2 jaar lang in onze digitale aankondiging van concerten in concertzaal “Studio Rangel” te Venray en op webpagina’s www.erastudios.nl www.stemvorkvenray.nl en www.rangel.nl.

€1000,- U krijgt u een opvallende en aansprekende vermelding als sponsor van Stemvork Stichting www.stemvorkvenray.nl, op de site www.erastudios.nl en  www.rangel.nl  en op alle promotiemateriaal van Stichting Stemvork en van Rangel, gedrukt of verspreid via internet binnen 2 jaar.

€1100,- Rangel produceert voor uw bedrijf een filmmuziek eventueel een bedrijfsfilm zoals https://fb.watch/1xcsdvKwL-/ . Een speciaal voor u gecomponeerde door Rangel stuk wordt dan op bijna alle concerten binnen 1 jaar gespeeld en er wordt een inleiding gegeven over u.

1200 Een concert door een van onze musici van ongeveer 1 uur bij ons voor u of op uw locatie naar keuze, op een datum naar keuze.

Neem contact met mij op, ik kan en wil meer doen voor Make My Dream Initiative.

Geweldig initiatief! Ik doneer nu nog even niet, maar wil graag op de hoogte gehouden worden over Make My Dream Initiative.

Uw gegevens:                                    

Naam: ______________________________________________________

E-mailadres: _________________________________________________

 


We nemen binnenkort contact met u op om uw donatie af te wikkelen. U laat ons weten wanneer en waar de kaartjes en CD’s naar toe gestuurd kunnen worden. Dat mag ook naar meerdere adressen.onze musici een privé concert bij u thuis of bij uw bedrijf. Wellicht kunt u zelfs quatre-mains spelen met een toptalent. Hee